God Jul!

jul29Kära läsare,
Nu är det äntligen julafton! Många av er har nog redan öppnat julklapparna och ätit julmat, här är det inte så för i min familj så firas julen väldigt sent och det beror på att min kära storasyster alltid kommer minst 3-6 timmar försent. Det har liksom blivit tradition av det också. Julklapparna öppnas tidigast runt midnatt…Jag befinner mig på Södermalm i Stockholm där jag har hyrt en lägenhet över julen. Det är bäst att fira julen eftersom min mamma annars stressar så mycket kring allt julstyr. Hon verkar ändå stressa över allt även om allt är förberett….nåja:) Nästa år blir det jul i Paris på hemmaplan. Jag kommer att vara inloggad idag fram till 19.00 och jobbar även imorgon så det är bara att ni hör av er ifall ni vill det. Här under kommer en bild från gårdagen då jag var ute med mina vänner på Engelen i Stockholm samt en bild på vardagsrummet där min jul kommer att firas idag. God Jul till er alla!

julstockholmlgh2016 julengelen2016