Glad Påsk!

easterchickenKära läsare,
Här kommer en påskhälsning till er alla. Det är fascinerande att se hur många faktiskt firar påsken på ett eller annat vis här. Har fått frågan av ett par vänner vad jag ska göra till påsk och jag har inte haft något svar på det eftersom jag inte ens hade tänkt att jag skulle hitta på något särskilt under dessa helgdagar. Det är trevligt med traditioner dock och lite chokladägg har jag ju iallafall hemma men utöver det är det nog mer våren och blommorna som slår ut som jag firar. Hade besök i helgen från Sverige och har inte hunnit lägga upp en video med de nya frågor som kommit in till frågelådan men det kommer imorgon. Vissa jag pratat med upplever en ensamhet under påskhelgen, lite i stil med julhelgen och då vill jag passa på att tipsa om att det är viktigt att gå ut och få lite ljus för att pigga upp. Naturen gör under för välbefinnandet och även om det fortfarande är kallt uppe i norr så är det ju betydligt ljusare nu vilket piggar upp. Det är väldigt tyst på linjerna idag och jag är inloggad fram till 22.00. Annars hörs vi imorgon och under veckan!