Fullmåne idag

Kära läsare,
Idag lyser fullmånen över oss och den rör upp både känslor och provocerar fram händelser på sitt egna och lite oberäknerliga sätt. Vissa mår bra och känner att inspirationen flödar och andra får sömnproblem och känner sig oroliga. Konflikter kan blossa upp och känslorna går på högvarv. Jag kan tänka mig att om man sitter och observerar en plats med människor under en längre stund under denna dag så kan man lägga märke till intressanta saker som sker som kanske annars inte hade skett. Det är som om fullmånen retar upp våra sinnen och gör oss extra känsliga för yttre påverkan. Jag kommer att studera min omgivning idag när jag ska på vernissage och se ifall det är något intressant som sker… Gör det ni också och dela gärna av er era erfarenheter till mig så kan jag posta det här på hemsidan om ni vill. Ha en fin och intressant dag och håll koll!