Från Ariel till oss alla

unknownbeste spakone triffsikker medial synsk

Jeg ville gjerne takke for meg og den tiden jeg har vært her på Alvas linje. Jeg har pratet med mange hyggelige mennesker og mange jeg kommer til å savne å prate med. Dette har vært en verdifull erfaring for meg, å spå for ukjente ansikter via telefon har gjort meg en bedre veileder, men dette var litt anderledes en det jeg var vandt til før jeg startet. Grunnen til at jeg nå stenger linjen min i en stund er at jeg har hatt mindre tid en jeg forventet det siste året med mine studier, jobb og andre prosjekt så det kan ha vært vanskelig å få tak i meg i tider og ikke like tilgjengelig som jeg ofte ønsker. Kan godt være jeg kommer tilbake senere når ting har roet seg litt ned. Jeg ville også takke Alva spesielt for å få være del av et svært bra opplegg og fin nettside og får å være en flink, ærlig og ikke minst talentfull spådame å arbeide for. Jeg ønsker Hope og Ida velkommne på linjen og sier lykke til til dere fire flotte mystikerne som fortsetter! /Ariel