Framme i USA – Under veckan kommer mitt schema på linjerna att variera

Hotelllobbyn i Beverly Hills

Nu kommer ett inlägg på svenska p.g.a önskemål från kunder. Jag kom fram till USA och Los Angeles igår och är redan på väg till San Francisco om en haltimme, puh vilken jetlag och vilket tempo på resandet! Ta gärna en titt på mitt schema med jämna mellanrum speciellt fram till den 17:e Oktober eftersom jag är ute och reser i USA fram tills dess, efter det blir mitt schema som vanligt igen. Jag lägger in nya tider och ändrar lite beroende på dagen under denna vecka eftersom det är svårt att veta vilka exakta tider som gäller på grund av flygen och om jag måste checka ut från hotellen redan vid tolv etc. Tidskillnaden gör också att jag har svårt att finnas online under de tider som ni i europa är vakna men som sagt, håll utkik dagligen under den kommande veckan för att få tag på mig för jag kommer att vara tillgänglig i ett par timmar per dag på ett ungefär:)
Mvh,
Alva