Förtroende kontra hönsgård

alvadec2016Kära läsare,
Har tänkt lite på detta med förtroende och vad det betyder i relation till omvärlden. De flesta kan säkerligen känna igen känslan av att tvivla på något eller någon, det är inte en bra känsla. Sen har vi det omvända då man känner att någon inte känner förtroende för en själv och det är kanske just den känslan som jag är ute efter att fördjupa mig i. Vad är det som får en människa att känna att denna inte kan lita på en ifall man inte har visat tecken på motsatsen? Efter en hel del funderande så tänker jag att det har med den personen att göra (kanske inte så genombrytande vetenskap men ändå värt att nämna). Min roll vanligtvis i denna fråga, i egenskap eller beskydd av att skylla på mitt stjärntecken Stenbocken är att just tillit är en kärnfråga i alla mina personliga relationer. Ärlighet och lojalitet står väldigt högt på min personliga lista och jag förhandlar inte med det. Jag vet vart jag personligen står i denna fråga i relation till omvärlden men kan inte utgå ifrån att omvärlden vet detta om mig. Min naturliga reaktion är att försöka bevisa vart jag står, med det sagt menar jag att jag står med fötterna stadigt på jorden. Med detta sagt så är det inte saken i sig löst men jag kan iallafall känna att jag har sagt . Jag kommer att försöka visa det en, två och kanske tre gånger men ifall ifrågasättandet fortsätter så kommer jag  att reagera. Kanske kan hela frågeställningen verka trivial men den är dock så vanlig och Det är väldigt sällan jag upplever denna tredje gång i mitt yrke men om det sker så kommer jag nooog att sätta ner foten precis som jag tänker mig att de flesta skulle göra. Nu har jag inte upplevt det i någon större utsträckning men har ändå kännt av det på ett sätt vilket fick mig att skriva om det här. Jag säger såhär, det är ok en första gång, en andra gång men en tredje gång…nej, nej, nej, då är det en gång för mycket.  Det var allt för idag, godnatt!