Feedback från kunder

Sunflowers-flowers-33340979-2880-1800Kära läsare,

Jag har varit dålig på att posta feedback från kunder här på hemsidan. Det kommer en hel del feedback faktiskt som jag skulle kunna posta här men det har bara inte blivit av. Här kommer gårdagens feedback från två stammisar. 

 

Feedback från stamkund 1 – Videoreading – Man i 40-års åldern

Hej Alva!

Tack så jätte mycket för din videoreading som jag fick av dig igår. Det var min allra första men definitivt inte den sista som jag kommer att beställer av dig. Det blir helt enkelt en helt annan dimension när man kan se och höra dig när du gör dina readingar. 

Kommer att återkomma till dig i framtiden med feedback och nya readings av dig.

Till sist så vilt jag bara säga att jag tycker du är en helt fantastiskt medium. Du får mig alltid att bli så positiv och glad efter att jag har skrivit till dig. Kommer ihåg första gången jag skrev till dig, då var jag helt apatisk och låg bara och ruttnade i min säng. Det var en mycket jobbig tid i mitt liv men jag lyckades resa på mig tillslut. Och mycket tack vare ditt stöd och hjälp. Så glad att jag hittade dig på nätet.

Med vänlig hälsning
——

Feedback från stamkund 2 – Minireading – Kvinna i 20-års åldern

Hej!
Tack så väldigt mycket för ditt svar, Det känns lugnande på något sätt.

Jag vet inte om du kommer ihåg, men när jag först tog kontakt med dig träffade jag en kille som heter —-. Det var mycket upp och ner mellan oss och det slutade med att vi bröt kontakten helt. Ville bara säga att du hade rätt mellan oss, vi hittade förra året tillbaka till vår vänskap och han är idag en av de viktigaste personerna i mitt liv!
Tänkte att det kanske kunde vara kul för dig att veta 🙂