Ett paket har anlänt

Hej kära läsare,
Det var lite tekniska problem på telefonlinjen tidigare idag men nu ska det fungera igen. Jag har två olika abonnemang eftersom det alltid är problem med den ena så det är bara att byta sladd, ja så är det ibland i Frankrike…
Imorgon är jag ledig så passa på och ring idag. Funderar på ett specialerbjudande för mina mailkunder eftersom det var länge sen jag hade det. Jag har inversterat i min hälsa denna vecka och förra veckan var det ju Reiki för själen kan man säga. Jag har beställt nya joggingskor och lite sportkläder. Förut så tog man på sig vad som helst till den korta rundan men nu när man kör lite längre sträckor och joggningen har blivit en del av min vardag så känner man definitivt att ett par väldigt bra skor, ett par träningsbyxor som sitter på plats och en tröja i svalt material är A och O. Skorna är kärnan och det viktigaste så där la jag allt krut kan man säga så det blev ett par dyrgripar från Nike. För en gångs skull kommer jag att se ut som en vanlig joggare för vanligtvis ser jag alltför tokig ut på mina rundor, dessutom så sitter byxorna som de ska för en gångs skull för det finns inget mer irriterande än ett par slappa byxor när man redan kämpar med att orka springa. Ut och njuta av ljuset, testa skorna och sen åter på linjerna blir det nu!