Ett kort Sverigebesök

Nykoping
Kära läsare,
Skriver till er från Stockholm efter att ha spenderat två dagar i Nyköping. Det blev en resa hit för att hälsa på vänner och släkt. Jag ändrar en hel del i schemat i sista sekund och förstår att det kan vara irriterande för er som försöker få tag i mig men det blir lite fix och trix med tider när man ska träffa alla nära och kära på så kort tid. Jag kommer helt enkelt att logga in när jag har lite tid över. Idag blir det en promenad från Fridhemsplan och över Västerbron över till Södermalm och sen vidare till Harmonikällan på Hornsgatan. Jag har en annons uppe där. Sen blir det middag på något stamställe. Nu är det dags att logga in, vi hörs på linjerna (bilderna är från Nyköping i helgen).

  Nykoping2 Nykoping3

Kära läsare, Skriver till er från Stockholm efter att ha spenderat två dagar i Nyköping. Det blev en resa hit för att hälsa på vänner och släkt. Jag ändrar en hel del i schemat i sista sekund och förstår att det kan vara irriterande för er som försöker få tag i mig men det blir lite fix och trix med tider när man ska träffa alla nära och kära på så kort tid. Jag kommer helt enkelt att logga in när jag har lite tid över. Idag blir det en promenad från Fridhemsplan och över Västerbron över till Södermalm och sen vidare till Harmonikällan på Hornsgatan. Jag har en annons uppe där. Sen blir det middag på