Ett kort ljudlöst klipp från min kommande musikvideo en bild på Rauni

Kära läsare,
Det är en vecka sen jag skrev till er här vilket är alldeles för lång tid såklart. Hursomhelst så hoppas jag att ni haft det bra. Veckan har handlat om att planera inför resan till Stockholm och Oslo för att träffa några av er och spå er på plats. Intresset i Oslo har varit otroligt stort och nu är jag helt fullbokad där, nu handlar det om att försöka klämma in så många bokningar som möjligt på mycket kort tid. I Stockholm har jag inte lika RauniCanaria2017Sepmånga bokningar men det är naturligt eftersom jag inte annonserar i Sverige alls sen en tid tillbaka då jag upplevt att det det är krångligt rent administrativt men mailkunder har jag en hel del i Sverige, dock så är ni utspridda i landet och alla bor såklart inte i Stockholm. På tal om något annat så såg jag en så fin bild på Rauni idag. Hon mår bra av att bo på Kanarieöarna. Ser fram emot att hon börjar hos oss om några veckor. En annan trevlig nyhet är att den musikvideo som jag spelade in i Barcelona snart är klar. Här under kommer ett litet ljudlöst smakprov på hur det ser ut. Önskar er alla en ytterst trevlig helg!