Enkel frukost under fullmånens sken

God morgon eller goddag kanske man ska säga!
Dagen börjas med en enkel frukost framför datorn. Idag är det fullmåne kära läsare och många av er vet nog om detta redan, precis som Watson gör för han har redan sprungit runt som en tok och jamat högre än hela gransskapets katter tillsammans. Detta är något han gör varje gång och jag var tvungen att kolla ifall det var fullmåne efter att jag sett hans månatliga springmarsch och visst var det ju så att han hade rätt. Tycker så mycket om min röda lilla katt. Hade jag inte rest som jag gör så hade jag även skaffat mig en hund. Det får bli i framtiden helt enkelt. Jag är inloggad nu så det är bara att ringa eller skriva till mig fram till 19.00, är ledig på kvällen. Månen har gått in i Lejonets tecken idag så alla ni stora katter borde ta vara på fullmånens kreativa energi och skapa storverk nu!