En rökelse brinner och jag jobbar på en reading

Kära läsare,
Hur har ni det där ute i världen? Här har jag satt mig vid datorn för att besvara en reading för en ny kund. Det är alltid trevligt med nya kunder samtidigt som mina stammisar har såklart en speciell betydelse för mig. En ny kund är alltid en potentiell stammis också så det är intressant att följa era liv från er första fråga till mig och all det som sker på livets väg efter det. Vissa av er har jag haft äran att känna i flera års tid både genom svåra och lyckliga tider och ert förtroende för mig gör mig väldigt glad. Nu har jag printat ut den nya kundens horoskop och ska ta en titt på den samt bilden jag har fått och svara på dennes frågor och allt detta till doften av min favoritrökelse och det dova ljudet av Parisarna och deras bilar utanför som är på väg hem efter sina arbetsdagar. Ha en fin kväll:)
/Alva