En ny artikel för Medium

AlvaartikelGarysKära läsare, Hoppas ni har det bra? Idag kör jag ett kvällspass istället så att jag hinner att ta del av dagen och solljuset. Har varit på språng sen klockan tio imorse och det gör mig gott. Sitter ute nu och jobba på artikeln med Sophia för Medium. Kanske är det lite politiskt inkorrekt men jag måste säga det ändå: vilken bra artikel det kommer att bli:)) Ja så blir det ju när berättelsen är utöver det vanliga och bilderna är bra. Mer om detta längre fram. Jag har pratat med videoproducenten idag och temat är lite som "Lost Highway" av David Lynch. Måste få tag på ljusa eller vita kläder nu eftersom vi filmar i mörkret så delvis ska jag bära ljust vilket är ganska så ovanligt för mig även om jag gillar ljusa kläder. Så nu tillbaka till artikeln och klädsök, vi hörs på linjerna från kl. 23.15 ikväll (Tisdag).