En liten undersökning

Kära läsare,
Detta vänder sig till er alla och särskilt till er som tillhör mina stamkunder. Hemsidan är mitt uppe i en spännande fas då vi växer och tar in nya spådamer in i vårt gäng. Jag har bestämt mig för att följa en specifik linje i mitt sätt att välja spådamer som kan börja hos oss och meningen är att ni ska kunna känna er trygga med alla vägledare även om ni säkert hittar er egna favorit, vare sig det är jag, Ariel eller Rauni.  Nu är det så att jag har möjligheten att ta in en ny person till mina telefonlinjer samt för mailsvar men tanken är att det kommer inte att vara en spådam denna gång och därför är det viktigt för mig att först ta reda på detta är något som ni är intresserade av. Även om jag personligen verkligen skulle vilja ha med denna person som en del av Alva produktion så är det ändå ni som bestämmer i slutändan. Det jag undrar över är ifall det finns ett intresse hos er att att prata med en personlig coach angående livsval, karriär, relationer och andra frågor via mail och telefon? Jag undrar om det är ett behov som ni känner att ni har av att kunna få råd av en person med tystnadsplikt som står stadigt med fötterna på jorden och som med ett klart sinne kan hjälpa er med att lokalisera eventuella problem och utefter det hjälpa er med att hitta en väg och ge er råd med hur man kan uppnå sina mål. Det kommer inte att vara en person som spår i framtiden utan en person som finns där för er med förslag på praktiska lösningar på nuvarande problem och även med förslag på metoder för att kunna hantera diverse problem eller livsval som ni står inför. Personen i fråga är mycket skicklig och det är därför jag vill att han ska vara en del av oss. Jag vill helt enkelt höra med er först vad ni tycker om detta, för det är ni, mina kunder, som har det sista ordet såklart. Den personen jag har i åtanke är i allra högsta grad kapabel till att göra ett väldigt bra jobb men frågan är om mina kunder tillhör rätt målgrupp för denna typ av vägledning. Jag skulle uppskatta det oerhört mycket ifall ni tog er tid att svara antingen ja eller nej på min fråga och frågan lyder, skulle ni vara intresserade av att komma i kontakt med en personlig coach både i Norge och Sverige? Personen jag har i åtanke är en jordnära, intelligent och ärlig man. Jag kommer att lotta ut en present till en av er som svarar på min fråga som tack för att ni tar er tid och hjälpa mig med detta. Tack å mina och Alva produktions vägar! Svara på min fråga här och ange “Personlig coach” i subject-fältet. Tack!

Comments

  1. Pingback: max

Comments are closed.