Drivande astrologiska aspekter – Ompost från förra året (samma väninna på besök dock under denna helg!)

starsKära läsare,
En ny vecka har börjat solen stiger högre upp i skyn för varje dag som går. Det är tacksamt att bo söder om norden under denna årstid för vintern där hemma är lite för lång…säkert håller ni med. Har haft en väninna på besök i helgen, en Tvilling med Skorpionascendent och månen i Fiskarna. Det är en intressant blandning av känslomässighet och kommunikation. Kombinationen av vatten och luft i ett personligt horoskop kan dra åt olika håll, i min väninnas fall är det vattentecknena som dominerar även om Tvillingen bidrar till en extra motor i uttrycken (även om uttrycken drivs av Fiskens och Skorpionens känslomässiga vy på livet). Vad som blir själva motorn i ett personligt horoskop varierar väldigt mycket, i mitt fall tror jag att min Ascendent och Mars i Skytten är mer och mer dominerande i mitt horoskop eftersom jag blivit väldigt beroende av att jag måste ut och röra på mig efter ett dagspass på linjen, jag bara måste ut till varje pris. Att sitta inomhus en längre tid gör mig oerhört rastlös. Med detta sagt är det dags att röra på mig, hemåt.