Det börjar ringa en hel del nu på den nya linjen

Kära läsare,
Det börjar ringa en hel del nu på den nya norska linjen vilket är jättekul. Hör gärna av er för feedback angående just denna linje och era erfarenheter här. Ann jobbar som vanligt Måndag och Tisdag fram till midnatt och efter det tar Rauni över från Onsdag till Söndag. Jag funderar eventuellt att ta in en tredje spådam till denna linje. En hel del av er som ringer mig jobbar själva som spådamer och min kundkrets består av många andliga personer så vid intresse för att provjobba som spådam för mig så kan ni maila postmaster@medium-alva.com så hör jag av mig för en eventuell intervju ifall det blir aktuellt. Det jag söker efter är en träffsäker spådam med ett trevligt sätt och en positiv attityd. Det kan vara både svenska eller norska personer som kan jobba för linjen men för de svenska spådamerna så gäller det att förstå norska eftersom detta är en norsk linje.