Deauville och Trouville

Hej kära läsare,
Igår åkte jag till Deaville och Trouville tillsammans med några vänner. Vi hyrde en bil och packade strandväskorna och åkte iväg. Det tar bara två timmar från Paris och sen är man på stranden i Normandie. Det är definitivt ett ställe som jag rekommenderar er att åka till. Det ligger i vid kusten i norra Frankrike, nära England. Nu har jag hittat ett ställe att åka till när man vill fly storstaden. Paris är just nu som en ugn, det är oerhört varmt och skulle jag inte ha två stycken aircons här så skulle jag inte orka arbeta. Jag är inloggad nu om ni vill nå mig. Imorgon åker jag till södra Frankrike på lite semester men jag kommer att vara inloggad ibland så ta gärna en titt på schemat eller maila mig om ni vill få tag på mig (postmaster@medium-alva.com). Här kommer lite bilder från igår:) Glad sommar på er!

Sandstranden i Deauville
Restaurangen vid stranden där jag åt "Moules Frites". Det var ungefär 40 grader under den gula parasollen (kändes så iallafall).
Fiskmarknaden i Trouville
Statshuset i Deauville

hej