De senaste dagarna – längre inlägg än planerat

Kära läsare, Det var ett tag sen sist nu då jag la in ett inlägg personligen så här kommer ett litet inlägg som blev längre än vad jag hade tänkt mig från början. Vet inte egentligen hur intressant det är för er att läsa om vad jag har för mig men det är en del av den här hemsidankompisnorge att faktiskt inte bara driva en sida med spåtjänster men även att den bedrivs som en blogg. Har inte sett någon annan spådam ha det upplägget än faktiskt. Jag känner att det alternativa är något som berör många av oss men att det ibland känns aningen dammigt med vissa sidor eller med hela New Age -rörelsen på något vis, vad jag menar med det är att hela rörelsen tycks följa vissa riktlinjer som är inne för stunden och att det ibland följs av både en stil (kläder, litteratur etc.) och en livsstil som jag inte kan relatera till. Hela tänket med att följa en viss grupp i alla lägen känns inte alls aktuellt för mig. Vad jag menar är att jag personligen är någon som jobbar med det alternativa och har haft det som en naturlig del av mitt liv sen barnsben, därför blir det inte så märkvärdigt eller manierat för mig, jag kan skriva om mitt liv såsom det är, jag lever med mitt jobb och jag har inget behov av att ge ett intryck av att vara någon annan än den jag är. Jag ser på det alternativa som en naturlig del av mitt liv men jag är inte en del av en grupp som klär sig på ett vis eller har ett visst tänk som följer allmänna riktlinger för det som är inne för stunden. Antar att detta betyder att jag har en individualistisk anda som drar mig åt ett annat håll. När man är uppväxt i en alternativ miljö så blir det inte så komplicerat att prata om det eller att leva i det men jag skulle nog säga att jag gör revolt mot gemene normer som alvajoggmars2015gäller i vilken grupp som helst. Med andra ord så ville jag bara förklara upplägget på min sida och varför det inte ser ut som de andra spåsidorna kanske gör. Nog om det, här kommer två bilder, den ena från min norska väns nya lägenhet här i Paris som jag besökte i helgen samt en bild på mig som precis varit ute och joggat regnet och kommit igång med träningen igen (att springa verkar vara det enda som fungerar…). Avslutningsvis så är månen i Tvillingarna fram till den 26:e så var beredda på att det svänger en hel del i känslorna och att det inte är så lätt att bestämma sig för saker och ting som man trodde var enkla att styra upp…