Brevduvan har varit här med lite positiv feedback:)

Kära läsare,
Brevduvan har varit här och lämnat positiv feedback ifrån en nöjd stamkund till mig. Det är alltid lika upplyftande att känna att man gör ett bra jobb. Tack så hjärtligt.  Här under kommer brevet jag fick. Positiv energi till er alla därute!

hejh

Vackra sockersöta klassiska Alva medium!

Du hade rätt angående fyra mynt att jag skulle få mindre summa pengar i oktober. Igår så fick jag 2500 kronor för att jag har ställt upp för en vän, fast jag inte har begärt att få betalt för att ha ställt upp.

Jag känner en person som äger ett antikvariat och han säljer många mediala böcker. Och jag kommer att lägga in reklamblad om dig i all andlig litteratur som han säljer, så att folk lättare kan få tag på dig. I reklambladet så kommer jag att skriva ett personligt meddelande för läsarna varför jag rekommenderar dig. Jag kommer att maila kopian på reklambladet till dig inom sju dagar.

Du har verkligen fångat mitt hjärta ska du veta som MEDIUM och som person.

Kram från VÄDUREN och en stor skvätt skorpion