Brev om bortsprungen katt

Idag fick jag ett brev av tjej angående en bortsprungen katt. Hoppas kunna följa upp detta såklart. Här kommer hennes brev därunder mitt svar. Katten på bilden är min katt Watson som hjälper till så gott han kan för att detta ska få ett lyckligt slut.

Hej! Min katt är 7 månader och heter —. För 3 dagar sen följde han med mig till busshållplatsen, han har aldrig gått så långt förut. Eller det är väl inte så jätte långt, ca 100 m från vårat hus. Men han har bara varit på våran tomt förut. Han är inte rädd för något alls och jag fick stoppa en bil för att han inte skulle köra på min lilla kisse. Men han kom aldrig tillbaka efter det! Jag mår jätte dåligt att jag inte gick tillbaka med han.. Men då hade jag missat bussen och jag trodde han skulle hitta hem. Han är grå randig och vit på magen. Snälla kan någon hjälpa mig att hitta han? Jag och min mamma har letat överallt och ropat på han i 3 dagar. Jag har sagt till några kompisar i området att hålla koll om dom ser han, men ingen har sett han. Jag känner på mig att det är något dåligt som hänt.. brukar kunna känna av sånt väldigt bra. Är jätte orolig! 🙁

Hej —!
Jag har en känsla av att han är inomhus i närheten där du bor, att en äldre person har matat honom och har honom hemma hos sig så mitt tips är att du sätter upp lappar med en bild på honom i området där du bor samt i mataffärrer, busshållsplatser och i skolan för att denna kvinna kan ringa till dig när hon ser efterlysningen. Hör av dig och berätta hur det går!
Mvh,
Alva