Bra energi – dålig energi

Kära läsare,
Jag fick ett mail av en kund som var lite missnöjd med att inte komma fram på linjen även om det står att jag ska vara inloggad. Tiderna på schemat är ungefärliga men jag vet att jag inte sköter mina tider som jag borde. PalaisdeTokyo2Om jag sitter med en kund på linjen och det drar ut på tiden så kommer jag inte avsluta samtalet, bara ifall jag verkligen måste iväg och har en tid att passa. Min lediga tid är guld värd, mest av den enkla anledningen att jag måste ladda mina batterier innan jag är redo för nya samtal. AlvaParis8Jag kan dock förstå att det är irriterande att inte komma fram då det står på schemat att jag ska vara inloggad. Ifall jag sitter på norska linjen så kommer mina norska kunder att höra att jag är upptagen i ett samtal men mina svenska kunder får inget sådant meddelande tyvärr (bara ifall en svensk kund ringer samtidigt som jag sitter i ett samtal med en svensk kund) eftersom dessa två linjer inte är sammanlänkade. Det ni kan göra är att maila mig när det verkligen är bråttom eller akut så kan vi se vad vi kan göra men om jag sitter i ett annat samtal under tiden så kommer jag svara när det samtalet är avslutat. Det var allt för idag. EvileyesI inlägget ser ni lite bilder från idag, från min rast under en promenad med ett stopp på Palais de Tokyo samt en rensning av dåliga energier för en kund som bor här i Paris (de två blåa ögonen av glas som jag la i saltvatten över natten).