Bowling och guldmasken

Kära läsare,
Har ni haft en fin helg? Själv har jag bowlat med några vänner igår kväll. Tycker faktiskt att det är riktigt kul att bowla. Ni som inte har provat det än borde göra det. Det är ett perfekt sätt att umgås på. Innan bowlingen gick vi ut och åt i en liten fransk restaurang med korsvirkesväggar och en massa gamla föremål på väggarna. Svårt att förklara men det såg väldigt mysigt och ombonat ut. Det blev fondue för mig vilket kanske inte är det fettsnålaste av alla maträtter men det bryr jag mig inte om, är det gott så är det gott. Dessutom så har min crosstrainer kommit så det är bara att trampa lite extra på den idag så blir det säkert bra. Vet inte hur det ligger till med rean nu i Sverige och Norge men här har man kunnat fynda när det gäller shopping och min crosstrainer kostade drygt 6000 kronor före rean, jag köpte den för drygt 2000 kronor (på avbetalning blir det ok) vilket ju är ett otroligt kap tycker jag. Testade den igår och den fungerar alldeles utmärkt. Jag och Rauni är inloggade nu och svarar på era frågor och det brukar ju bli en hel del sådant på Söndagar efter helgens eskapader och inför den nya veckan. Vi jobbar bägge fram till midnatt. Den mystiska guldmasken är tillbaka sedan ett par års frånvaro här på hemsidan. Första person som spår sig med Rauni på norska linjen med nummer 820 959 59 (Kr.26.00/Min) och nämner ordet “guldmask” vinner en minireading gratis via mail. Erbjudandet gäller fram till imorgon Måndag (17/2).