Bollar en idé med er – live gratis chat med mig och Ariel

HealingKära norska och svenska kunder,

Jag funderar på att anordna en gratis chat via mitt Facebookkonto:  http://www.facebook.com/alva.medium i Facebooks chat/messenger tillsammans med mig och spådamen Ariel. De som vill kan ställa frågor till oss vid en viss bestämd tidpunkt som jag lägger upp i god tid. Ni kan maila mig här och uppge ert facebooknamn (tror ni måste gilla sidan för att kunna vara med) så lägger jag in er i gruppchatten den tid och datum som utlyses. Jag och Ariel kommer att svara på korta frågor tillsammans under en halvtimmes tid. Kom ihåg att ni inte kan vara anonyma i chatten utan de andra kommer att se vilka ni är samt att ni såklart måste ha ett facebookkonto.

 

Comments

  1. Pingback: Medium Alva » Blog Archive » Det blir av!

Comments are closed.