Boeuf Bourgignon och vänner på middag

Glada miner här idag...

Kära läsare, Det är Lördag kväll och alla ljus är tända. Grytan puttrar för fullt, det blir Boeuf Bourgignon och en vän är här för att visa mig hur man lagar till den på bästa sätt. Det doftar underbart måste jag säga. Ska även välja ett gott och fylligt rött vin till det. Till efterrätt blir det någon slags kaka med bär i och vaniljsås till. Nu måste jag logga ut för alla gäster är här om en halvtimme och kakan är inte ens i ugnen. Önskar er en fin kväll. Ariel jobbar fram till 22.00 och Rauni till 23.00 ikväll så passa på och ring dem om ni vill:)
/Alva

Kära läsare, Det är Lördag kväll och alla ljus är tända. Grytan puttrar för fullt, det blir Boeuf Bourgignon och en vän är här för att visa mig hur man lagar till den på bästa sätt. Det doftar underbart måste jag säga. Ska även välja ett gott och fylligt rött vin till det. Till efterrätt blir det någon slags kaka med bär i och vaniljsås till. Nu måste jag logga ut för alla gäster är här om en halvtimme och kakan är inte ens i ugnen. Önskar er en fin kväll. Ariel jobbar fram till 22.00 och Rauni till 23.00 ikväll så passa på och ring dem om ni vill:)
/Alva