Besök i medeltida staden Laon i nordöstra Frankrike

Laon1Kära läsare,
Hoppas helgen har varit bra för er och att veckan börjat ok. Jag har varit bortrest i helgen i medeltida staden Laon i nordöstra Frankrike. Laon ligger inte alltför långt borta från Belgien. Det tar ungefär en timme och fyrtio minuter att köra dit med bil från Paris. Det är lustigt hur mycket atmosfären och stämningen kan ändras på en sån kort sträcka faktiskt. Det första som möter en är tystnaden, mystiken och en alldeles speciell magi, som om tiden stannat still där. Även om jag är en storstadsmänniska och har svårt att tänka mig att bo i en mindre stad som Laon så är det väldigt speciellt att besöka såna platser. Jag kan Laon3varmt rekommendera ett besök i Laon för er som gillar medeltida platser. Det känns som om Laon bar på en hemlighet som den är stolt över men som den inte pratar Mebirthdayhögt om, ja, det låter kanske märkligt men det var den känslan jag fick när jag var där. Till vänster ser ni katedralen i Laon och lite andra bilder därifrån.

För övrigt så har det ringt extra mycket på linjerna idag vilket är kul. Många av er som jag pratat med idag sliter med ekonomin verkar det som (särskilt i Norge faktiskt) men jag tror på en global vändning på ekonomin inom kort. Norska kronans värde har sjunkit markant men jag tror på en återhämtning under Mars och April.

Sen Rauni är tillbaka efter sin sjukhusvistelse så har det ringt mycket på hennes linje vilket jag tycker är kul. Hon är så stark och envis. Om det är någon som kan ge råd angående livet och svåra stunder så är det hon. Jag och Ariel har en annons i Dagbladet på Fredag vilket ska bli intressant och se vad det ger. Även Ariel har fått sina stammisar och bra feedback. Ja, vad ska jag säga, mina två spådamer är jag väldigt stolt över. Vi är ett bra team helt enkelt. Jag söker fortsatt efter nya och duktiga spådamer till oss men ni som söker bör ha erfarenhet av detta sen tidigare eller helt enkelt så pass duktiga för att kunna erbjuda våra kunder kvalité och passa in i vårt team. Maila mig här ifall du känner att du kan vara rätt för oss så tar vi det därifrån. Jag vill även påpeka att vi inte tar in personer som inte använder riktiga bilder på sig själva i annonserna, det ska vara du på bilden och ingen annan.

Mvh/Alva