Besök av min syster

Kära läsare,
Jag har ju inte uppdaterat hemsidan på en hel vecka ser jag. Idag kommer min syster och hälsar på mig från Barcelona. Det blev utgång igår och i veckan blir det träning. Hon är här för att hälsa på men även för att träna med mig. Hon är hälsocoach så jag bad henne hjälpa mig med att komma igång ännu mer med både träning och kosthållning. Detta med kosthållning är inte min starka sida faktiskt, min diciplin är lik med noll. Jag skyller det på mina mer extravaganta aspekter i mitt horoskop för det är säkerligen inte solen i Stenbocken som förklarar det draget. Veckan på linjerna har varit bra förutom en av dagarna då servrarna låg nere och fram till efter 23.00 på kvällen. Ariel är bortrest men kommer tillbaka imorgon och Sophia är inloggad fram till midnatt. Jag jobbar nu på dagen och eventuellt senare inatt, uppdaterar schemat i såna fall. Önskar er en fortsatt fin Söndag:) Bilden härunder är från igår och personen på scenen är min partner som är DJ inom fransk elektronisk musik.

DJSetLoParisMay2017