Berlin denna vecka

Kära läsare,
En ny vecka har börjat och många av mina stammisar har hunnit ringa mig idag. Det ringer en hel del och jag trivs väldigt bra med att prata med er. En hel del av er har ju varit mina kunder i flera år nu och vi känner varandra ganska väl vid det här laget, det känns familjärt. Jag gillar mitt jobb och jag gillar er helt enkelt. Jag kommer att vara i Berlin denna vecka och kommer därför att jobba lite mindre fram till på Söndag. Jag kommer dock att försöka och vara inloggad lite då och då så ta en titt på schemat med jämna mellanrum för tiderna kommer kanske att ändras lite under veckan. Rauni kommer att jobba som vanligt och även Ariel kommer att vara inloggad en hel del. Det ska bli trevligt att åka iväg på en liten resa, det blir både lite semester samt jobb där. Ska försöka uppdater med lite bilder därifrån!
Mvh,
Alva