Barcelona till helgen

Kära läsare,
Hur har ni det uppe i norden? Här i Frankrike är det bara bra. Jag och min katt Watson sitter och tittar på väderleksrapporter för Barcelona eftersom jag ska dit nästa helg. Min syster har en dansuppvisning där och jag ska dokumentera allt med att filma det hela såklart. Förhoppningsvis är vädret tillräckligt bra för att kunna simma och sola lite också för det var så länge sist. Watson stannar i Frankrike hos samma tjej som tog hand om honom när jag var i Berlin. Jag har tur som har hittat en person som är en riktig djurvän som tar han om honom när jag är bortrest. Hon är healer och en väldigt harmonisk person så Watson kände sig som hemma direkt redan första gången han var där. Så man kan säga att det blir en fin liten semester för katten också när han får byta miljö över en helg. Jag finns här om ni vill nå mig, det blir bara en joggingtur på eftermiddagen eftersom förkylningen äntligen är borta men annars är jag som sagt här för att svara på era frågor.