Astrologiska noteringar

Kära läsare,

Hoppas ni har haft en fin helg. Själv så har jag haft det bra här. Har träffat min norska väninna som varit i Norge i över en månad men nu är hon tillbaka i Paris. Det var ett kärt återseende. Jag skriver mycket här på sidan om vad jag gör på dagarna så det är dags att åter hålla mig till "topic" inom det alternativa som kan vara av intresse att dela med sig till er.

För er som är födda i Tvillingarna eller har tydliga Tvillingaspekter i era personliga horoskop kommer att kunna ta vara på Venus positiva inflytande över erat kärleksliv fram till den 19:e Maj. Nu har ni en vecka på er att skicka det där smsset eller kontakta den personen som ni tänker på. Om det inte finns någon speciell i tankarna så är det bara att bege sig utanför dörren och höja blicken för Venus kommer att din vän nu och dra personer in i din sfär. Det är en vecka kvar av denna speciella aspekt för denna gång så passa på att göra något av det nu!

För er som är födda i Kräftan eller har tydliga Kräftaspekter i era personliga horoskop kommer att kunna ta vara på Venus positiva inflytande över erat kärleksliv från och med den 20:e Maj fram till 12:e Juni så passa på och använd er av den där speciella Kräfthumorn och charmen under den tiden för att sätta era klor i rätt byte;)

För Stenbockar är det en tid av en stark och nästan forcerande engeri och ett driv att fullfölja era planer och den håller i sig fram till 16/5. Tålamodet har kanske inte varit på topp men samtidigt har du åstadkommit en hel del de senaste två månaderna om du inte är så självkritisk! 

För Oxar börjar en kommunikativ period den 14/5 fram till den 12/6 och du kommer att kunna nå fram till den där personen som du länge önskat dig eller skickat den där ansökan som legat på bordet samlat damm.

För Skorpioner ger jag rådet att fortsätta med att rensa i det omedvetna och lösa upp  blockerad energi. Det är inte lätt men det måste göras. Håll ut, belöningen blir själsro till slut.