Astrologiska noteringar 13:e-30:e September

astrowheelMars har klivit in i upproriska Vattumannens tecken och lockar fram rebellen i oss. Det som känns orättvist och fel kommer att debatteras och kanske blir det en hel del bråk och hårda ord på vägen. Det är dock en tid av att försöka vända på sådant som kan gå fel i framtiden. Mars i Vattumannen som jobbar för rättvisa och nu Saturnus i Stenbocken som nu äntligen vänt i sin bana och inte längre är i retrograd jobbar tillsammans för långsiktiga mål som byggs över tid för en solid grund.

Personer med starka Stenbocksaspekter i sina horoskop kan nu glädjas åt att den stränga energi som hållt er tillbaka likt en alldeles för sträng förälder, nu släpper lite på kontrollen. Visst är det fortsatt så att den återhållsamma energin och det strukturerade och långsamma verkar vara receptet för framgång, men det sker iallafall inte under lika mycket motstånd som tidigare. Bygg på ditt varumärke, jobba på kvalitét och inte kvantitet, behärska dig, titta framåt och du kommer att ta hem det, du vinner.

Personer med starka Stenbocksaspekter i sina horoskop bör passa på att ordna upp i kärlekslivet nu eftersom det inte kommer att vara läge för det från den 6:e Oktober fram till mitten av November då det kan leda till situationer som ni kommer att ångra en lång tid framöver. Fram tills den 5:e Oktober är det dock dags att agera och leva ut er passionerade sida. Jobbmässigt är det en utomordentligt bra tid för er med det mesta som blir som ni vill ha det.

Personer med starka Jungfruaspekter i sina horoskop är det en tid av viktiga beslut som tas samt idéer som nu banar vägen för framgång. Med Merkurius i sitt hemmatecken är kommunikationen på topp och det är dags att säga det som ska sägas och skriva det som ska skrivas. Det är med imponerande klarhet som du nu får fram ditt budskap, vare sig det är inom det privata eller i karriären. Du har förmågan att påverka din omgivning med dina intelligens och dina väl valda ord. Denna aspekt håller i sig fram till den 22:a September.

Personer med starka Vågaspekter i sina horoskop är det en tid av viktiga val som tas och klarhet i vad du egentligen vill. Med Merkurius i ditt tecken är kommunikationen på topp och du kommer att känna att det är enklare att se vägen framför dig. Du väger positiva och negativa aspekter mot varandra och hittar din egna väg. Din charm uttrycker du via ord och skrift och kanske sång. Du drar till dig människor genom att uttrycka dig och de påverkas av din charm. Det är med ditt mjuka sätt som du nu får fram ditt budskap och din vilja.  Denna aspekt håller i sig mellan den 24:e September till den 10:e Oktober.

Av: Alva