Astrologisk analys 14-31:a Januari

Alvasastrologiskabild2018 Alva spådam Sverige Norge bra spådam synsk spådam hade rätt spåkone                       För Stenbockar och de som har tydliga Stenbocksaspekter i sina horoskop är detta är speciell tid på alla sätt och vis. Fokus ligger mycket på karriären men även på att uppnå andra mål som du har upp för dig. Det kan kännas lite märkligt eftersom det går väldigt långsamt framåt men samtidigt blir det riktigt bra. Just det lugna, taktiska och metodiska är vägen till framgång. Om du ha har stora beslut att ta eller något viktigt att framföra så har du mest framgång i det ifall du gör det innan den 16/1.

För Fiskar och de som har tydliga Fiskaspekter i sina personliga horoskop så kliver kärlekens planet Venus in i detta djupa och intuitiva tecken den 14/1 och leder fram till en hel del spännande upplevelser hela månaden ut och ända fram till den 7/2. Du kommer att dra till dig många beundrare, fånga många hjärtan och vara mer intuitiv och känslomässig under denna tid. Var försiktig med att inte utnyttja denna makt som du tycks ha över en viss situation på fel sätt. Gör något bra att det artistiska flöde som du har under denna period. Du kan dras in i situationer som känns drömska och fascinerande, det blir nog bättre än du vågar ana faktiskt så håll i hatten….

För Skyttar och de som har tydliga Skyttaspekter i sina personliga horoskop så är detta en tid då du vinner på att slåss för dina ideal och kämpa för rättvisa för nu är krigaren Mars i ditt tecken. Kanske har du blivit motarbetad under en tid men nu är det slut på det hela. Om du känner dig orättvist behandlad så kommer fru fortuna att hjäpla dig till att ställa saker och ting till rätta. Se på det som en stark orkanvind som bryter ner det som stod upp på fel grunder till att börja med. Det som blir kvar är det genuina och det äkta. Du kommer att vara rak, ärlig, okompromisslös men rättvis. Vinden blåser bort det som inte ger näring till själen. Det kan verka lite väl abstrakt men kortfattat så betyder det att du har ett beskydd, du blir hörd och du segrar.

För Oxar och de som har tydliga Oxaspekter i sina personliga horoskop så kan jag trösta med att den något märkliga tiden som du har upplevt den senaste tiden kom till sitt slut redan den 11/1 och även om den kommande tiden innehåller överraskningar (vilket du som trygghetssökande kanske har lite blandade känslor inför) så är det trevligare överraskningar eller iallafall överraskningar som till en början verkade tveksamma men som till slut ändå var bra. Kanske beter sig vissa personer på ett oväntat vis och att du har svårt att förstå varför det är så och där råder jag dig att se på det som en liten vink av det slaget att det är dags att göra något på ett annorlunda sätt och prova på nya vägar. Det är en tid då du ska försöka våga ta ut svängarna lite mer. Kom ut ur din komfortzon. Våga vara vild och var inte rädd för det nya!

För Vattumän och de som har tydliga Vattumänaspekter i sina personliga horoskop följer en tid av klarhet efter den 17/1. Eftersom kommunikation är viktigt för dig både privat och i din karriär så kommer du att kunna dra nytta av ditt lite orginella sätt att nå fram till folk på. Det är ok att vara lite udda och det är bra att följa din väg nu. Ord som påverkar och förändrar, tankegångar som leder till nya och outforskade vägar. Plötslig bekräftelse tack vare ditt sätt att urskilja dig från andra. Denna tid är för dig som vill göra något annorlunda och något unikt.

/Alva