Artikel på gång

Alvafoto Kära läsare,
Det har varit en hel del som hänt den senaste veckan. Carl som har jobbat för oss i ett par månader har fått en hel del att göra med musiken och kommer inte att ha tid att jobba för oss som spåman tyvärr. Det ordnar sig och vi tackar honom för den tid han haft hos oss. Under den kommande tiden kommer Ariel att även att svara på de samtal som kommer in på Carls nummer. Om du som läser känner någon som är medial eller om du själv är medial så får du gärna kontakta mig eftersom vi behöver någon som kan börja på Carls linje, maila mig i såna fall till postmaster@medium-alva.com Vi är ett gäng personer här på hemsidan som alla jobbar inom det kreativa och Ariel kommer att ha en hel del att göra med en teateruppsättning i Berlin under den kommande tiden samtidigt som hon ändå kommer att vara inloggad ett par timmar per dag i snitt iallafall. Idag har jag varit ute och tagit lite fler bilder till en artikel som jag kommer att presentera imorgon för chefredaktören till den tidningen, bilden är tagen innan jag begav mig ut i kylan, det är verkligen kallt här nu. Önska mig lycka till, ska komma på något bra att skriva om. Godnatt:)