Ariel i Ålvik

Alvik3

Hallo alle sammen!
Nå har jeg vært her i en måned i den lille industribyen Ålvik i Hardangerfjorden. Litt som å være i et kloster egentlig, ingen resturanger, barer eller butikker, uten da en matbutikk. Så er det ikke mange mennesker her heller, men bor jeg likevel i et hus med andre kunstnere fra rundt om kring i verden, så jeg har jo hatt noe menneskelig kontakt.

Alvik2

Det har vært veldig fint å få hatt fokus på kunsten, så der har det vært mye produktivitet. Dersom nettforbindelsen kun er tilstrekkelig i soverommet mitt, har jeg ikke vært mer tilgjengelig en noen få timer per dag og jeg beklager for det. I dag er jeg her fra kl. 15.30-17.30, så om dere vil høre fra meg i dager det bare å slå på tråden.

Alvik1

Jeg er tilbake til Berlin neste uke, så fra mandag blir jeg mer tilgjengelig på linjen. Håper ellers dere har det som best, stor klem fra den lille industribyen.
/Ariel