Alvas astrologiska observationer

astroVi befinner oss den sista veckan i Februari och det nya året är i rullning. För en del av er så känns det kanske segt och att saker och ting inte sker och för andra så har det nya året kommit igång ordentligt.

Mina Vädurskunder planerar stort inför året men har kanske inte kommit igång än på det praktiska planet, dock så kommer ni få hjälp av Venus och Mars som nu befinner sig i ert tecken och ger er både energi och ett positivt sinne.

Mina kunder som är födda i Oxens tecken har en hel del frågetecken gällande ert kärleksliv just nu, ni vill väldigt gärna ha svar men svaren dröjer. Vissa saker måste få ha sin gång även om det kan vara frustrerande, det finns ett budskap som ni inte bör ignorera och det är den personliga utveckling som denna väntan medför. Efter den 18:e Mars vänder väntan och den nya fasen börjar.

De Tvillingar som ringer har ganska bestämda idéer om vad de vill och inte vill just nu men när det kommer till att ta nästa steg och förverkliga detta i verkligheten så tenderar ni just nu att avvakta. Det kommer att klarna en hel del för en stor del av er Tvillingar gällande era val under April i år och det är även då ni kan vara beredda på förändringar inom kärleken och då handlar det både om uppbrott för vissa och starten av nya relationer för andra.

Mina Kräftkunder är på alerten och jobbar intensivt med sina karriärer, dock så är det en hel del irritation som många Kräftor nu kämpar med, det handlar om personer som ställer sig i vägen för dem på olika sätt och det verkar handla om en hel del maktkamper som utspelar sig men även om avundsjuka. Den mjuka men bestämda Kräftpersonligheten kanske ger dubbla signaler då de delvis visar upp en sårbarhet blandat med en oerhört envist och bestämt sinne vilket kan vara överraskande för den som tror sig kunna trampa på detta skarpa vattentecken.

Jag upplever att mina kunder som är födda i Lejonets tecken har en hel del medvind nu och detta gäller både inom arbete och i kärlek, ni gör saker på rätt sätt och det ger resultat. Oväntade större inkomster kan vara på gång nu.

Mina Jungfrukunder befinner sig i en fas av väntan och då handlar det ofta om att vänta på att den där speciella personen ska vara redo att ge en gammal relation en ny chans. Det handlar även om att ni Jungfrur väntar på den rätta tidpunkten att agera inom karriären. Just nu det kanske står aningen still men det ni kämpar för nu oavsett om det handlar om kärlek eller karrriär, kommer att leda till positiva resultat med start den 12:e Augusti och framåt.

De kunder som är födda i Vågens tecken lägger mestadels sin energi på jobb eller studier nu men plötsligt så vänder det och allt fokus hamnar på kärleken då många av er kommer att känna er som huvudpersonen i en dynamisk kärlekshistoria, var sig det handlar om en reell sådan eller en dröm som ni har så är den lika verklig ändå, om det är en dröm så handlar det om er framtid så ta fram pennan och skriv ner vad ni drömde om för det är en vägvisare.

För Skorpionerna så är detta en tid då ni blir ifrågasatta, antingen av er själva på ett inre plan eller alternativt av någon annan som verkar ha en kritiskt eller undersökande hållning mot er. Ert mod och er styrka kommer att testas nu så var försiktiga med att tappa kontrollen eller humöret för att få bästa möjliga resultat för annars kan det leda till bekymmer och problem.

Mina Skyttkunder lyser med sin frånvaro, det har varit någon enstaka Skytt som ringt men jag antar att ni är mitt uppe i personliga processer och jobbar för fullt med er själva. Skyttar befinner sig rent generellt i en slags reningsprocess som handlar om att starta om på nytt och lämna det gamla bakom sig, det som tidgare orsakat lidande kommer att öppna vägen för mer glädje och framförallt harmoni.

Mina Stenbockskunder ringer och frågar främst om jobbrelaterade saker, ni kämpar på och har planer och har all tålamod som krävs för att få som ni vill, precis som det oftast är för er! I kärleken så är det en lugn fas för Stenbockar rent genrellt med undantag för de som är födda i första dekaden, där kan det storma lite mer just nu.

Mina Vattumankunder oroar sig en hel del runt sina nära och kära just nu och humöret svänger en hel del från dag till dag. Ni kommer inte att låta en sten vara ovänd så att säga, allt ska fram och sanningen är inte bara ett mål utan även ert motto som ni just nu kämpar extra mycket för att upprätthålla. Ni är på alerten just nu och tankarna flyger och far åt alla håll.

Mina Fiskkunder befinner sig i en tid då starka förälskelser kan dyka upp och leda in er i nya relationer men var vaksamma på att det inte handlar om illusioner då det kan vara så att personen i fråga inte visar sig vara den du trodde att denne var från början. Det är i Mars månad som ni som är födda i Fiskarnas tecken känner att ni kommer underfund med vad det är ni bör göra och hur det ska göras för att få det ni vill ha och som ni kanske under en längre tid har längtat efter.