Alvas astrologiska analys – November

Alvasastrologiskabild2018

Norges beste spådam, spåkone, synsk, tarot, magi 
Venus retrograd i Skorpionen håller ett grepp om de som har tydliga Skorpionaspekter i sina horoskop men även Oxar påverkas extra av detta då det mesta verkar bli det motsatta av det man vill och då gäller det särskilt hjärtefrågor och sådant som du bryr dig om extra mycket. Den 1:a November blir förändringen total och motgångarna tar abrubt slut. Venus retrograd i Skorpionen håller ett grepp om de som har tydliga Skorpionaspekter men som sagt är det även Oxar som påverkas starkt av detta då det mesta verkar bli det motsatta av det man vill och då gäller det särskilt hjärtefrågor och sådant som du bryr dig om extra mycket. Den 1:a November blir förändringen total och motgångarna tar abrubt slut vilket kommer att kännas som en enorm lättnad för er.

Vågen och Vågaspekterade personer får det ganska svårt efter den 1:a November och kan uppleva en stark obalans i kärleksrelaterade saker. Ånger, uppbrott och missförstånd finns på agendan men som tur är så är det över och vänder till att bli riktigt bra istället efter den 16:e November fram till början på December. Satsa på att skapa ett inre lugn så att du är förberedd för yttre obalans, på det viset klarar du av denna utmanade tid på ett bättre sätt.

För de som har tydliga Vattumanaspekter i sina personliga horoskop är det en tid av styrka och energi just nu. Du är både uppfinningsrik och originell och just originalitet är något som leder till framgång. Var annorlunda, var dig själv och agera nu för du kommer med stor sannolikhet att få som du vill. Se bara upp med att inte vara alltför fixerad vid vissa saker som kan leda fram till att nära och kära hamnar alltför mycket i skymundan. 

Efter den 9:e November kommer de med tydliga Skyttaspekter i sina personliga horoskop att dras med i ett spännande virrvarr av händelser då Jupiter kliver in i sitt hemtecken och tillsammans är de rent av underbart tokiga. Var beredd på överraskningar, tur och en hel del galenskap. Allt kan hända och mycket kommer att vända upp och ner på saker, tänk dig en virvelvind som passerar, men en god sådan. Tänk dig en nöjespark med karuseller, spel och glada människor och lite clowner. Det är med andra ord en tid av äventyr som du inte kommer att glömma. Det är också en tid av mental klarhet mitt i detta virrvarr då Merkurius befinner sig i Skytten. Dock så finns det en varning efter den 16:e November fram till den 1:a December då den istället färdas bakåt i tecknet och leder fram till risken för felaktiga beslut, illusioner, naivitet och impulsivitet. Humörsvängningar är att vänta efter den 16:e November för dessa personer.

Från och med den 16:e November och framåt är personer med tydliga Fiskaspekter i sina horoskop benägna att djupdyka själsligt och hitta svar på frågor de funderat över. Det är en tid av klarhet på en intuitiv nivå. Det är under denna tid som du kommer att låta din intuition leda dig fram till rätt beslut. Se dock upp med överdrifter gällande alkohol eller andra ting som bör tas med måtta. Du är mer benägen att bli väldigt starkt attraherad av en person och kommer att vara tydlig med vad du vill. Du har även en stark attraktionskraft som drar till sig ett flertal beundrare, både hemliga och de som är mer tydliga med vad de vill.

För de med tydliga Vädursaspekter i sina horoskop är detta inte en bra tid från 1:a till 15:e November då du upplever att ditt kärleksliv och andra typer av relationer inte riktigt fungerar som du vill. Du känner att du blir utmanad och att du inte får som du vill. Du känner dig motarbetad. Det är lika bra att hålla en låg profil fram till den 15:e och hellre vara ensam ifall en person i din absoluta närhet dränerar dig på energi. Efter den 15:e blir det mycket bättre så håll ut!