Alvas astrologiska analys från 13-31 Mars

Alvasastrologiskabild2018Alva spådam Sverige Norge bra spådam synsk spådam hade rätt spåkone finner borttappade ting Triffsikker

För Vattumän och de som har tydliga Vattumanaspekter i sina horoskop har det varit en hel del tankeverksamhet den senaste tiden och detta kan ha växlat både mellan klarhet och illusioner. Under de kommande dagarna, närmare bestämt fram till den 16/3 så är det dock de mer positiva tankarna och genialiska idéer som råder. Du har ett par dagar på dig att skapa magi på det kommunikativa planet samt att det är du kan hitta den där lösningen på ett problem som du kanske dragits med ett tag. Att tänka utanför ramarna är din specialité så ta ut svängarna ordentligt för det är där du hittar svaren som leder dig framåt.

För Fiskar och de som har tydliga Fiskaspekter i sina personliga horoskop så kommer kommunikationens planet Merkurius återigen att göra sitt intåg i detta tecken den 17/3 och framåt vilket ger dig starka fördelar i relation till andra människor på så sätt att du kan känna av vad de tänker innan de ens själva kanske har tänkt det. Din radioantenn fångar upp all slags information nu. Lägg märke till dina drömmar nu eftersom det kan dyka upp viktiga budskap där. Det är även nu som du kan framföra viktig information till den eller de som tidigare inte har lyssnat eller svarat på dina meddelanden. Undvik dock att fasta i illusioner, håll fötterna på jorden för att få det du vill ha.

För Oxar och de som har tydliga Oxaspekter i sina horsokop följer en tid i kärlekens tecken. Ditt kärleksliv har under en tid gått på sparlåga men detta är tiden då du kan bli riktigt kär och det kan ske utan förvarning. Det finns en stark närvaro av tillfälligheter som leder till plötsliga händelser nu och de är positiva och handlar inte bara om kärlek. Ett oväntat meddelande, en ny bekantskap och kanske även plötslig attitydsförändring är på tapeten nu vilket kan skaka om den så annars plikttrogna och rutinmässiga Oxen. Det är som om livet ger så mycket tillbaka till dig nu ifall du vågar ta lite större och vågade steg i riktningar som du kanske bara drömt om förut. Kör på nu, det är inget du kommer att ångra.

För Stenbockar och de som har tydliga Stenbocksaspekter sina personliga horoskop så den kraftfulla planeten Mars, turplaneten Jupiter och den stränga planeten Saturnus din vän under den kommande tiden. Med alla dessa planeter i detta tecken finns det inte mycket som kan gå fel. Du är inte rädd för att ta kamper och säkerligen kommer du även att vinna dem förutsatt  att de baseras på rätt grunder och inte på frustration. Eftersom Saturnus har under en längre period utmanat ditt tålamod så kan du lätt bli trött på att åter få vänta på saker och ting, särskilt när Mars talar om för dig att agera med full kraft. Du kan agera nu och du kan uppfylla dina visioner och mål (Jupiter). Saturnus kan du ha en fin dialog med genom att visa på gott uppförande, även under tider din styrka leder dig uppåt på många plan. Ödmjukhet är en egenskap som lyser starkt så kombinera ditt driv med en stor gnutta snällhet så kommer det att bli rikigt bra ska du se. Även Pluto är i Stenbockens tecken nu vilket innebär att detta är en tid då undermedvetna krafter jobbar starkt för att komma upp på ytan, med allt vad det kan innebära..

För Kräftor och de som har tydliga Kräftsaspekter i sina personliga horoskop så kan detta vara en krävande tid då energin inte är helt på topp. I karriären känns det också som om du blir motarbetad av en konkurrent eller en någon annan som har en negativ påverkan på inkomsten. Ditt humör är växlande och du upplever det som svårt att vara glad. Det är nu som du borde hitta fler vänner och inte skapa fiender för att få medvind. Visst, din förmåga att gå sidledes innan du tar ett stort och bestämt kliv framåt är fortfarande en egenskap som är unik på många sätt då du tänker länge och noggrant före du agerar, dock så är det inte rätt tid nu att enbart köra på din linje. Om du samarbetar med nu så blir det enklare att få lite mer flyt i ditt liv under den kommande tiden.

/Alva