5 frågor till Ida

IdaProfilFixad norges beste spakone medial synsk

1. Vad är din drivkraft i livet? Min drivkraft är utveckling och välmående inom olika aspekter. Jag älskar att analysera och bearbeta beteenden; använda de lite mer utmanande beteendena till att förbättra tillvägagångssätt och tankemönster – bli starkare och vända något destruktivt till något positivt. Jag kombinerar den fysiska kroppen med själen och ser till båda behoven och hur balansen inom dem spelar roll för varje individs välmående.

2. Vad kan man göra för att uppnå sina livsmål på bästa sätt? Man måste ha en trygghet i sig själv. Finna sin balans. Skilja på din roll i din vardag och vem du är. Livsmålen är ens egna och ska inte skapas av andra eller önskas för att nå bekräftelse; våra livsmål ska vara en drivkraft som kan finna motivation utifrån men ännu viktigare inifrån, för att det inte ska bli en destruktiv spiral. Man ska inte vara rädd för att komma i kontakt med sig själv. Med det sagt, måste man även vara öppen för förändringar inom sig själv. Förändringar är det enda konstanta, oundvikliga, och ska bemötas med nyfikenhet och intresse istället för rädsla.

3. Vad är du för stjärntecken och tycker du att beskrivningen av ditt stjärntecken överensstämmer med hur du är? Jag är Tvilling och tycker att det passar bra in på mig, både de bra och mindre bra sidorna. Min måne i Fiskarna och Ascendent i Skorpionen märks också tydligt i hur jag är, det intuitiva och känlsomässiga.

4. Vad tycker du om att arbeta som spådam? Jag tycker att det är givande, kommunikation en stor del av mitt liv och en inre glöd väcks inom mig när jag kan använda det till att finnas som stöd och verktyg för andra – och hjälpa till att väcka den inre kommunikationen och förståelsen hos den jag talar med.

5. Varför bör man kontakta dig för vägledning? Jag är ärlig och öppen och söker svaren utifrån olika perspektiv och har en god intuition. Jag tror på att vi har en otrolig kraft att leda vårt liv i den riktning vi önskar, men att vi kan behöva hjälp att sätta ord på vår önskan, bearbeta och manifestera den i en önskan och livsmål i samverkan med en själv – och detta är något jag hjälper till med.

Ida nås i Norge på 829 95 466 (Kr.26,00/min)