3:e Advent

alvadec2016Kära läsare,
Tredje Advent redan?? Vad händer…plötsligt rusar tiden iväg. Jag packar väskor här för det blir Sverige i Jul. Innan Sverige så ska jag dock hinna med lite viktiga saker. Det som är mindre viktigt är att jag måste till Rue Cler i 7:e distriktet innan jag åker norrut, det är en av de trevligare saker som måste göras innan avfärd, det får bli på Tisdag, ska ta lite bilder såklart. Jag åker till Sverige på Torsdag och kommer att jobba en hel del därifrån så håll koll på schemat som vanligt. Ser fram emot ett viktigt möte med mitt musikförlag, kommer att presentera hela albumet som jag spelat in, känns spännande och som om något är på gång. Det kan bli lite ändringar på schemat tidmässigt under de kommande två veckorna, beror lite på vilken dag det är, maila mig som vanligt ifall ni vill få tag på mig när jag inte är inloggad eller när det svårt att komma fram. Längtar efter att träffa nära och kära i Sverige. Ni kunder som vill ses på en kaffe i Stockholm kan höra av er också såklart, ni är väldigt välkomna. Nu är det dags för lite administrativa saker såhär mitt i natten men man är en nattuggla så det är inga problem. Godnatt:)