Specialerbjudande

Kära läsare,

Här i Paris börjar det sakta men säkert bli vår och trädet utanför mitt fönster har redan fått knoppar! Det här med att våren kommer hit lite tidigare är uppskattat om man jämför med norden men å andra sidan så är det sällan vi har snö och snö är ju magiskt på något vis, den stämning det skapar. Tänk er en kall mörk vinterdag och solen gått ner och plötsligt börjar det snöa. Stora vita snöflingor som lägger sig i tjocka mjuka lager på den kalla asfalten eller den frusna sovande gräsmattan…Hela stämningen förändras. Det blir en annan känsla och den känslan är magisk.

Jag kan inte bidra med snö men jag kan försöka skapa den där magin inombords hos de som behöver någonting att se fram emot, någonting som du har behov att prata om, någon som lyssnar och inte dömer, någon som kan ge dig en inblick i hur det kommer att se ut i ditt liv framöver och vad du kan göra för att undvika val som leder fram till återvändsgränder eller fördröjningar. Jag ger även råd och tips i olika frågor som rör kärlek, jobb, ekonomi, hälsa och allt annat mellan himmel och jord som du funderar över. Tystnadsplikt är en självklarthet.

Här kommer att litet specialerbjudande med rabatterade priser på mina readings på ljudfil. Kontakta mig här för mer information ochn tidsbokning: postmaster@medium-alva.com

Mvh,

Alva