Sol och sommar!

Kära läsare,

Hur står det till med er? Här packas det för en liten semester i södra Frankrike. Jag kommer att jobba under semestern men lite mindre än vanligt. Det går alltid att maila mig på postmaster@medium-alva.com ifall det har varit svårt att komma fram på linjerna eller om det är något annat du funderar över.

Något jag tänkt på och kännt på sistone är att det är en hel del stora förändringar på gång under den kommande hösten och då speciellt för de som är födda i början av året. Då menar jag riktigt stora förändringar såsom en flytt, ett nytt arbete, en ny relation eller plötsliga oväntade händelser.

Jag känner att det är positiva förändringar det handlar om men att de kan skaka om en eftersom det finns någon typ av oväntad energi kring dessa förändringar. Det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig. Detta kan också påverka de som har aspekter av de tecken som är födda i början av året i sina personliga horoskop så det behöver inte bara handla om själva soltecknet.

Nu ska jag packa klart här, är verkligen redo för lite efterlängtad sol och badsemester:)

Bilden är tagen i Tyskland för två veckor sen på en liten vingård.

Kram,

Alva