Lördag

Kära läsare,

Hur har ni det där ute? Många börjar kanske fundera över den andra vågen av Covid 19 vilket är förståeligt. Det känns som om att det hela slutar med ett mer eller mindre abrubt slut på denna pandemi under hösten. Vad skulle det kunna vara kan man fundera över. Det känns som om det slutar relativt tvärt. Logiken talar för att det borde vara vaccinet som kommer ut.

En annan sak som jag tänkt på är att jag tror tyvärr att dessa bisarra tiderna fortsätter ett tag till och då ser jag framför mig naturens krafter som leder till problem i November eller December. Orkaner, jordbävningar och översvämningar. Även en och annan avart som ställer till med våldsamheter på metron i en Europeisk storstad.

Jag brukar vara mer optimistisk i mina inlägg och jag är faktiskt på bra humör och ser fortsatt ljust på framtiden. Jag tror bara att vi får hantera dessa tider och ta dem för vad de är. Det hade kunnat värre, det hade kunnat vara krig. Att lära sig att hantera det som sker leder vägen framåt. Allting har sin tid och sin plats. Även bättre tider är på väg.

/Alva