Det var länge sen kära ni

Kära läsare,

Det var länge sen. Jag kom till en punkt då jag inte längre hann med och var tvungen att fokusera på det som måste göras med både mitt andra jobb inom musiken men även att svara på spåsamtal och mail från er och då fick bloggen här helt enkelt bli lite stilla ett tag. Det har varit en galen tid på alla sätt och vis. Under samma veva som det sker väldigt mycket inom musiken så har jag haft som projekt att gå ner i vikt och fokusera mycket på att marknadsföring av mitt artistnamn via sociala medier och dylikt. Min senaste skiva som släpptes på ett skivbolag i Nez York har gått rätt så bra och deras fanbas är stor så och jag ser till att svara på alla meddelanden som kommer in. Detta gäller också att svara på alla era mail och readingar såklart. Ni är alla en prioritet helt enkelt. Nu tog jag mig tid iallafall och säga hej här igen och påminna er om att bloggen fortfarande är levande och andas:) Väntar på era samtal och mail. Jobbar som vanligt denna vecka.

Kram,

Alva