Belgien, Berlin och Stockholm!

Kära läsare,

Här kommer en sommarbild från en picknick i 14:e distriktet. Killen på bilden är min nya bästis Zach. En amerikansk virolog som delar samma musikintresse med mig. Jag vet inte vad det är med mig och Vädurar men jag känner runt 8 stycken personer födda i detta tecken som jag kommer så otroligt bra överens med på ett vänskapligt plan. Det kan bero på mina starka Vattuman och Skyttaspekter i mitt personliga horoskop.

Jag har precis kommit hem från Belgien och ska till Berlin i helgen och efter det blir det Stockholm i minst en månad. Ni som vill ses på en reading ansikte mot ansikte i Sverige är hjärtligt välkomna att skriva till mig och boka in en tid i September, till mailadressen: postmaster@medium-alva.com

Skickar även ut mail om detta inom kort. Hoppas ni har det bra i Sverige och i Norge och att ni håller er friska. Ni på svenska linjen som inte ringt på länge, hör av er, jag saknar er!

Kram,

Alva