Sommar!

Hej!

Nu var det längesen. Ovan ser ni en bild som är en av pressbilderna för mitt kommande album så det är inte en bild som får en att tänka på en klassisk bild av en spådam men det tycker jag bara är bra. Jag är inte så mycket för sammetsskjortor och bilder på folk som håller i kristallkulor hehe. Jag jobbar fortfarande som spådam och som vägledare dock i allra högsta grad och trivs med det, vill  nämna det för er som jag inte har pratat med på länge. Saknar de stammisar från Sverige och Norge som inte hört av sig på länge:Kom ihåg att ni fortsatt kan maila mig om ni inte kommer fram på postmaster@medium-alva.com

Här är sommaren i full blom och saker och ting är som vanligt i princip förutom att man fortsatt måste ha mask på sig i butiker etc. Jag får exsem av den där förbannade masken men det skulle kunna vara värre. Man har ju hälsan i behåll vilket är det viktigaste. Hur har ni det i Norge och i Sverige? Saknar norden och planerar att åka upp i Augusti nån gång.

Önskar er en fin helg, vi hörs och skrivs!

/Alva